De Jong Intra stedentgrips, weekend weg, buseizen, rondreizen, zonvakanties, vliegvakanties, verre reizen, autovakanties, reviercruises, fietsvakanties, attractieparken en wintersport vakanties.
 

a

a

DeJongIntra verkoopt vakanties met de volgende thema’s,

Stedentrips/Weekend weg – 40+ steden over de hele wereld. Zeer populair om lekker te shoppen en een nieuwe cultuur te leren kennen. DeJongIntra biedt stedentrips aan met verschillende vervoersmogelijkheden: met eigen vervoer, per bus, per boot, per trein en met het vliegtuig. 

Busreizen – De mooiste busreizen naar prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland, van een stedentrip naar Rome tot een reis in Amerika. Met comfortabele bussen, deskundige chauffeurs en gedreven reisleiding geniet men van een zorgeloze vakantie.

Rondreizen – Genieten van prachtige en bijzondere rondreizen in binnen en buiten Europa. 
Alles wordt geregeld. Van individuele reizen tot groepsrondreizen. 

Zonvakanties – Heerlijk naar de zon in Europa, DeJongIntra biedt diverse bestemmingen aan in o.a. Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië. Reizen kan met het vliegtuig, met de auto of met de bus. 
Alleen de accommodatie is ook mogelijk. 

Campings – Heerlijke kampeervakantie in o.a. Spanje en Italië. Er is voor ieder wat wils, van een grote campings met een enorm waterpark tot de kleinere campings waar vooral mensen komen op zoek naar rust. 

Verre reizen – Strandvakanties maar ook rondreizen naar Afrika, Zuid-Oost Azië en Noord-Amerika. DeJongIntra biedt groepsreizen, individuele reizen aan, of begeleid met een privé chauffeur. Maatwerk is ook geen probleem. 

Autovakanties – Gezinsvakanties met eigen vervoer: vakantieparken, pretparken en accommodaties in o.a. Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland en meer. 

Wintersport – De belangrijkste Europese skigebieden in Oostenrijk, Duitsland, Italië en Frankrijk, maar ook exclusievere bestemmingen als Noorwegen en Zwitserland. Reizen kan met het vliegtuig, met de auto of met de bus.

Vliegvakanties – gezinsvakanties met het vliegtuig: vakantieparken, hotels en appartementen in o.a. Spanje en Italië, maar ook bijzondere bestemmingen als IJsland en Zweden. 

Riviercruises – Riviercruises over de mooiste rivieren van Europa. Of u nu op zoek bent naar een korte kerstmarktcruise, een kerstcruise of een cruise in het voorjaar, de zomer of het najaar, DeJongIntra biedt het allemaal.

Fietsvakanties – Actieve fietsvakanties door bijzondere gebieden en mooie paden. 
Vele mooie fietsroutes in o.a. Duitsland en Oostenrijk. 

Attractieparken – Attractieparken zijn leuk voor jong en oud. Alle bekenden namen komen voorbij. 

Treinreizen – Treinreizen niet alleen ideaal voor stedentrips, maar ook om bijvoorbeeld eens een land als Zwitserland te ontdekken.
Klik hier om naar de pagina te gaan
a
Voor meer vakantie plezier kijk op vakantiestart-pagina.nl